Анастасія Волочкова і Микита Джигурда показали, як разом сіли на шпагат. Про це пише Clutch.

Відома російська балерина Анастасія Волочкова давно перестала привертати увагу публіки своєю творчістю, тому "бере" скандалами. Так, на її сторінці в Instagram часто з'являються дуже відверті фото, які буквально підривають мережу. Найбільше користувачів потішила дружба Волочкової з не менш епатажним Микитою Джугурдою, яка надихнула її на нові витівки.

У Мережі з'явилися фото спільного тренування Волочкової і Джигурди, на якій обидва сидять у фірмовій позі скандальної балерини. "Розчепірка" так часто з'являється в профілі Анастасії, що вже стала її візитною карткою.

У коментарях підписники обурилися вульгарним знімком і закликали Волочкову бути скромнішою.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Так всі вже зрозуміли ваші "приховані" пози з Камасутри. Вас вже і стоячи спостерігали, і ззаду, і лежачи, і сидячи, і на колінах, і на ліжку, на дивані. Тр**лися б вже і залишили у спокої поезію і мистецтво. А то якось вас шкода обох. Як у тому анекдоті, де парі тр**тися ніде))", "Заслужена артистка , балерина мат на маті …Ганьба Росії з такою богинею", "Паніна не вистачає", "Цирк виродків", — пишуть у коментарях.

Нагадаємо, скандальна російська балерина Анастасія Волочкова вирішила прокоментувати чутки про свою участь у продовженні культового фільму "Брат-3". Як виявилося, хтось розпустив неправдиві плітки, а сама артистка найближчим часом не планує зніматися в кінокартинах і вважає, що її ім'я "знову нахабно використовують нечесні люди".

Раніше Знай.иа повідомляв, Анастасія Волочкова похвалилася написанням нової книги під назвою "Плата за успіх". Так артистка записала невелике відео, поскаржившись на нелегку працю і закусивши "яєчком".

Також Знай.иа писав, Волочкова похвалилася тренуванням у елітному спортзалі, який побудували недалеко від її будинку.