Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує вовчиць новими фотографіями та відео на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно артист презентував нову пісню під назвою "Роксолана", 28 лютого випустив на неї кліп, а тепер відправився в однойменний тур українськими містами. Відомо, що в рамках нового туру артист вже виступив у кількох містах.

Так, 1 червня мав відбутися великий сольний концерт Олега Винника у Львові. Однак, своїм новим постом артист повідомив, що в цей день його концерт на стадіоні "Арена-Львів" не відбудеться. На своїй сторінці в Instagram співак опублікував відео, в якому повідомив, що його концерт переноситься на 24 серпня.

"Друзі мої, хочу вам повідомити, що, на прохання Федерації футболу України, концерт, який повинен був відбутися 1 червня на "Арені Львів", ми змушені перенести. Зустрінемося з вами 24 серпня і відсвяткуємо разом День незалежності України. І обіцяю підготувати для вас ще й сюрприз", - каже Олег Винник на відео.

Шанувальники, звичайно, не залишилися байдужі до нової публікації свого кумира. Фанати запевнили кумира, що прийдуть на його концерт в будь-якому разі, а потім взялися засипати його компліментами, побажаннями і зізнаннями в коханні.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Теж не погано", "Супер! Як раз народжу дитину і до вас на концерт", "Олег, ви талант, голос дуже рідкісний. Приїжджайте до нас в Казахстан, це було б чудово, творчих успіхів вам", "Добре, будемо чекати. Ми вас дуже любимо", "Я згодна, щоб перенести", "Ми і 31 грудня пройдемо, якщо треба буде", "Класно, День незалежності з Олегом у Львові", "Засмучує лише те, що доведеться чекати довше, і дуже радує, що це саме 24 серпня – День Незалежності", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Олег Винник похвалився пікантним рекордом з тисячами вовчиць.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Винник втілив мрію маленької українки з важкою долею.

Також портал "Знай.uа" писав, що Винника засікли з таємничою незнайомкою.