Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує в Національному художньому музеї України, де проходила виставка колекційних моделей французького будинку Chloé Couture.

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Джамали, вона постала на огляд публіки у білосніжному костюмі, який складається з укорочених кльошних штанів із завищеною талією, і довгого оверсайз піджака, під яким видно сірий топ. На ногах Джамали бежеві черевики на шнурках, а через плече у неї чорна сумочка. Волосся співачки розпущене, а на її обличчі акуратний макіяж і легка посмішка, артистка дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Джамала розповіла про виставку, яку відвідала. "Однією з перших побачила унікальну експозицію - ретроспективу всесвітньо відомого модного будинку Chloé. Це легендарні архівні зразки з колекцій різних років, які раніше не залишали межі Франції. Там є сукні, які для будинку @chloe створював Карл Лагерфельд. Я дивилась на них і думала, що час минає, митці йдуть, а їхні шедеври залишаються... Дуже раджу прийти в Національний художній музей і на власні очі все це побачити! Виставка триватиме до 28 березня! @hrystia. #chloetotallook #chloe", - написала Джа.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери у захваті від розкішного образу співачки на фото і засипають її компліментами в коментарях. Інші ж почали обговорювати виставку, і обіцяють її відвідати.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.