Відома латвійська співачка під час бесіди з ведучим YouTube-шоу "Балакучі голови" заявила, що про талант виконавця можна судити тільки зай його сольному виступу. За її словами, вона під час візитів на такі концерти відкрила для себе багато зірок.

Ведучий заявив, що на вітчизняній естраді є персонажі, які є винятком з правил. Їх бездарність не потребує підтвердження. Він привів у приклад телеведучу Ольгу Бузову, яку багато хто називає безголосою.

Лайма Вайкуле
Лайма Вайкуле

Лайма Вайкуле заявила у відповідь, що артист без вокальних даних і навичок виконання не може вважатися співаком.

"Я можу послухати 10 секунд і можу сказати вам: "О, так. Це цікаво". Відразу чутно. Відчуваєш харизму, відчуваєш звук. Що найголовніше у артиста? Звук. Якщо у нього є звук", – жорстко розсудила знаменитість.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ольга Бузова
Ольга Бузова

"Ви можете дивитися на артиста, обожнювати його, і піти на його сольний концерт і плюватися так… Ви бачите, що він може, що він з себе представляє, як він ставиться до публіки, яка любить себе чи ні. Багато років тому ще Раймонд Паулс мені сказав: "Лайма, поки у тебе не буде сольного концерту, ти не артистка. Коли я створила свій сольний концерт, я зрозуміла, про що він говорить", – повідомила Лайма.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує з величезним букетом.

Нагадаємо, Бузова в рожевих трусах похвалилася букетом, ним же і прикрилася.

Як повідомляв Знай.uа Єгор Крід не знайшов наречену, але прилип до американському реперу: виглядав, як гей.

Знай.uа писав, продюсер Діми Білана розповіла, що зробить з сином-геєм: помста буде страшною.

Дивіться відео по темі: