Померла російська співачка Юлія Началова, яка відвідувала з концертами окуповані проросійськими бойовиками Донецьк та Луганськ. Так, відомо про виступи виконавиці на Донбасі влітку 2018 року.

Юлія Началова померла 16 березня у віці 38 років у Москві. Артистки не стало після її боротьби з низкою недуг та ускладнень від них. Точну причину смерті Началової наразі ніхто не оголошував. Проте це може бути гостра серцева недостатність, набряк мозку і відмова внутрішніх органів, які виникли через ускладнення подагри (відкладення у різних тканинах організму кристалів сечової кислоти).

Началова співала на концерті до дня захисту дітей в окупованому Донецьку 2 червня 2018 року. Окрім неї, виступали російський гурт "Прем'єр-міністр" і екс-солістка гурту "Тату" Олена Катіна.

Началова, тоді розповідала, що в окупованому Донецьку особлива атмосфера.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Можу сказати вашому місту багато компліментів. Воно чудове! У вас дуже багато позитивних і добрих людей. Отримую колосальне задоволення, перебуваючи в Донецьку", – заявляла російська виконавиця.

За свої виступи на окупованих територіях Началова потрапила до бази українського сайту "Миротворець". Там їй закидають свідоме порушення державного кордону України з метою проникнення на окуповану російсько-терористичними бандформуваннями територію на Донбасі, співпрацю з проросійськими терористичними організаціями та участь у пропагандистських заходах Росії.

Нагадаємо, на днях батьки Юлії Началової повідомили журналістам, що співачка не має проблем з легенями, про які писали зМІ. також рідні артистки додали, що її органзіи бореться і є надія на швидке одужання.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, Юлія Началова потрапила до лікарні зі страшними болями в нозі, після чого лікарям довелося ампутувати кінцівку 38-річної співачки. Операцію організм жінки не переніс.

Також портал Знай.ua писав, що стало відомо про смерть українського журналіста Святослава Секунова, який помер на ікарняному ліжку через халатність медиків.