Українська телеведуча, зірка програми "Орел і Решка" Регіна Тодоренко, яка активно будує свою кар'єру в Російській Федерації, запустивши власне шоу, розгнівала в мережі своїх шанувальників.

Знаменитість опублікувала фото, на якому позує в банному халаті і рушником на голові біля басейну, при цьому в підписі до фото вона почала розмову про Сергія Лазарєва. Тороденко повідомила, що він стане наступним гостем її проекту "П'ятниця з Регіною" і запропонувала своїм підписникам поставити артистові питання, відповідь на які вони хотіли б почути.

В коментарях до посту деякі почали активно ставити питання, а от інші підкреслили, що раніше Тодоренко говорила, що програма за участю Лазарєва вже знята, а цей пост просто для реклами і активності в коментарях Регіни.

"Хотіла б дізнатися, як Сергій бореться з хвилюванням перед виступом?", "Навіщо Сергій знову їде на Євробачення, чим викликане таке бажання", "Адже ти вже записала з ним інтерв'ю! Навіщо влаштовувати цей цирк? Потрібна активність у коментарях?", "Питання про Ані Лорак", "Що у них з Лорак? Видно, що не дружба", - написали в коментарях підписники Регіни Тодоренко.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото, на якому позує в компанії свого чоловіка Влада Топалова.

На фотографії, яка з'явилася в записі Тодоренко, вона позує у світлій смугастій піжамі, в якій також з'явилася в новому випуску свого шоу "П'ятниця з Регіною". Влад Топалов у білій футболці пригортає дружину до себе однією рукою, а в другій тримає кухоль з логотипом Регининого шоу. Артист закохано дивиться на дружину, а вона – в камеру, і обидва посміхаються.

Також ми писали, що у ролику, який з'явився на сторінці Тодоренко, вона бере інтерв'ю у Агати Муценієце. При цьому колишня дружина Павла Прилучного прийшла на зйомки не одна, а з дочкою, яка також є в анонсі. Як відомо, після народження дитини Регіна Тодоренко знімає власне шоу у себе вдома.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.