Промениста Регіна Тодоренко, яка балує шанувальників фото з сонячного Дубаї, вирішила підігріти інтерес публіки пікантним фото біля басейну, а також заінтригувала питанням про популярному російському співакові та представника від Росії на конкурсі "Євробачення 2019" Сергія Лазарєва. Відповідний пост і знімок вона розмістила в Instagram.

Телеведуча сидить на краю басейну в білосніжному халаті і рушником на голові, кокетливо оголивши стрункі ніжки. Вона поділилася з шанувальниками радісною новиною – новий випуск шоу "П'ятниця з Регіною" потрапив у тренди YouTube.

"Поки я в захваті від того, що "П'ятниця з Регіною" в трендах YouTube на першому місці, хочу попросити вас взяти участь у наступному інтерв'ю! В коментах пишіть, якою б питання ви задали Сергію Лазарєву?" - поцікавилася вона.

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Підписники із задоволенням виконали прохання ведучої. Вони навперебій публікувати свої питання для артиста, а також попутно обдарували Регіну компліментами. Варто відзначити, що багатьох фоловерів цікавило, хто ж мама сина Сергія, Микити, а також його стосунки з українською співачкою Ані Лорак.

"Мега-крута Регіна", "Красуня", "Регіна, яка Ви сонячна!", "Гарна фотка", "Регіна, так приємно на Вас дивитися! Ви випромінюєте завжди самі позитивні емоції!", "Супер Регіна", "Фотка залік", "Краса, яка краса!", "Регіна, яка ви позитивна, енергійна і життєрадісна!", "Ноги, як у лані" - відзначали коментатори.

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко

Раніше повідомлялося, що відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото, на якому позує в компанії свого чоловіка Влада Топалова.

На фотографії, яка з'явилася в записі Тодоренко, вона позує у світлій смугастій піжамі, в якій також з'явилася в новому випуску свого шоу "П'ятниця з Регіною". Влад Топалов у білій футболці пригортає дружину до себе однією рукою, а в другій тримає кухоль з логотипом Регининого шоу. Артист закохано дивиться на дружину, а вона – в камеру, і обидва посміхаються.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.