На офіційному YouTube-каналі актора, співака і музиканта Ореста Лютого (також відомий як Антін Мухарський) з'явився кліп на трек «Котлети з онука».

Як каже сам автор, провокаційний кліп – це пародія на твір Федора Достоєвського «Злочин і покарання».

«Думаю, цей кліп — найкраще, що я зробив за 30 років своєї творчої кар'єри», — розповів Антін Мухарський, який також виступив продюсером і режисером ролика. «Більше чотирьох років ми з Орестом Лютим виношували цей задум, в якому вчителька російської мови Олена Іванівна Форш вбиває і з'їдає власного онука Родіона. «Достоєвський навиворіт» в реаліях постмайданної України. Мінімально знайомий з класичною літературою глядач з легкістю вгадає перевернутий сюжет «Злочин і покарання», покладений на жорсткі реалії, в яких «живі трупи імперії», в буквальному сенсі цього слова, пожирають власних нащадків», — говорить музикант.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто нагадати, що Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує вовчиць новими фотографіями та відео на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно артист презентував нову пісню під назвою "Роксолана", 28 лютого випустив на неї кліп, а тепер відправився в однойменний тур українськими містами. Відомо, що в рамках нового туру артист вже виступив у кількох містах.

Нагадаємо, Здивований, що у нього дорослий син: скандал з Мухарським набрав несподіваних обертів

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Стало відомо, куди втік від дружини шоумен Мухарський

ТакожЗнай.ua" писав про те, що Астаф'єва анонсувала кліп голими грудьми: де дыньки купувала, тільки 18+