Відома американська співачка Майлі Сайрус вимовила емоційну промову на похоронах своєї близької подруги і підопічною з шоу "Голос". Передає Clutch.

Зовсім недавно важка хвороба забрала найяскравішу учасницю 13-го сезону американського шоу "Голос" Дженесис Фріман. Жінка запам'яталася не тільки своїм сильним голосом, але і зворушливою історією: вона хотіла побудувати кар'єру і своєї 12-річної доньки гідне майбутнє.

Дженесис потрапила в команду Майлі Сайрус, і вони зблизилися настільки, що продовжили спілкування після фіналу шоу. Сайрус зізналася, що її по-справжньому захоплювало ставлення жінки до випробувань, які взвалились на її плечі. Співачки настільки потоваришували, що Майлі допомагала Дженесис вирішити проблему з житлом і підтримувала фінансово.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще
У прощальній промові на похоронах Сайрус подякувала "сестру" і сказала, що саме Дженесис навчила її любити.

"Я хотіла б прояснити один слух. Я ніколи не була її наставницею. Вона була моєю. Я дізналася від неї набагато більше, ніж коли-небудь від когось. Це не тільки про вокал. Мені слід було б отримати більше уроків від спілкування з нею, ніж я встигла. Вона навчила мене всьому, що я знаю про любов. Я планувала заспівати пісню для неї, але втратити її — це занадто для мене", — сказала Майлі і не змогла стримати сліз.

Сайрус також сказала: "Я завжди буду твоєю сестрою. Я завжди буду поруч для твоєї родини. Дженіс, я сумую за тобі більше, ніж коли-небудь зможу сказати".

Нагадаємо, учасниця популярного американського шоу "Голос" Дженіс Фріман померла у віці 33 років. Зірка вокального шоу трагічно пішла з життя в суботу, 2 березня, у місті Пасаден (Каліфорнія, США).

Раніше Знай.иа повідомляв, відома співачка Майлі Сайрус написала дуже зворушливий лист своєму чоловікові Лиаму Хемсворту і зізналася в любові.

Знай.иа писав, Майлі Сайрус таємно вийшла заміж.