На похоронах співачки Юлії Началової її донька, Віра Алдоніна, насилу стримує сльози. Про це пише Clutch.

Як відомо, російська співачка Юлія Началова загинула 16 березня на 38 році життя. Лікарі до останнього боролися за життя артистки, але виявилися безсилі.

У четвер, 21 березня, відбулася церемонія прощання з Юлією Началовою. На похороні були присутні багато російських знаменитостей, але в першому ряду сиділи 12-річна донька Началової Віра та її батько. Як видно на фото, крихітка вбита горем і ледь стримує сльози через смерть мами.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Раніше повідомлялося, що стало відомо, що Юлію Началову поховають на новій ділянці Троєкуровського кладовища. Співробітники кладовища назвали його холодним, незатишним і порожнім.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

За інформацією журналістів, будь-який бажаючий може провести в останню путь Юлію Началову на Троєкуровському кладовищі з 12:00 до 14:00 (по Москві). Відомо, що на панахиду прийдуть рідні та друзі співачки, інші знаменитості, які знали і любили артистку. Майже кожен співробітник Троєкуровського кладовища знає про похорони Юлії Началової.

Крім того, смерть Юлії Началової не залишила Миколу Баскова байдужим – він вирішив зібрати кошти на допомогу сім'ї артистки.

Росіяни не оцінили благородний порив душі виконавця. Більше того, пропозиція виконавця надати фінансову допомогу родині Юлії Началової викликало роздратування, за що його рознесли в пух і прах. Під відеозверненням Миколи Баскова люди залишили сотні сердитих і злих коментарів.

Нагадаємо, телеведучий Єгор Іващенко розповів, від чого насправді померла Началова.

Раніше Знай.uа повідомляв, друг Началової вперше розповів про останні дні життя співачки.

Також Знай.uа писав, близькі співачки Юлії Началової звинувачують у її смерті таблетки для схуднення. Останнім часом вона захоплювалася ними.