Син Жанни Фриске і Дмитра Шепелєва Платон 7 квітня відзначить своє 6-річчя. Однак шанувальники стурбовані поведінкою його батька, популярного телеведучого.

Шепелєв вже близько року не показує хлопчика шанувальникам, крім того, не згадує його в соціальних мережах та інтерв'ю. У фанатів склалося стійке враження, що батько через надмірну опіку намагається захистити дитину не тільки від родичів з боку Жанни і всього світу.

Така категорична поведінка Дмитра може погано позначитися на житті хлопчика. Він може виявитися ізгоєм серед інших зіркових дітей і навіть почати комплектувати через це.

Відомо, що серед знаменитостей російського шоу-бізнесу вважається хорошим тоном пишно відзначати дні народження дітей. Наприклад, Філіп Кіркоров готувалася до дня народження своєї дочки Алли-Вікторії за кілька місяців і запросив сотні людей.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Подібна ситуація спостерігається і у дітей Пугачової, Ані Лорак і Собчак. Однак жодної інформації про те, як буде святкувати своє 6-річчя Платон і влаштує Шепелєв величезний свято сину, поки що немає.

Раніше повідомлялося, що популярний російський ведучий Дмитро Шепелєв раніше активно вів свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Однак його останній повідомлення дотується 25 січня.

Тоді Шепелєв опублікував в соцмережі повідомлення про те, що ніяковіє працювати у свій день народження. Не любить шоумен публічних "Многая літа" і шквал оплесків на свою честь.

Нагадаємо, Шепелєв готується стати татом вдруге. Вони з Жанною Фріске мріяли ще про дівчинку.

Як повідомляв Знай. ua, Орбакайте розлютила фанів нелюдським лицемірством. Фанати Крістіни Орбакайте збунтувалися всього через одного поста співачки в Instagram.

Знай. ua писав, що у трагічних смертей зірок знайшли містичну закономірність. Їх усіх об'єднує одна незначна на перший погляд деталь, яка здатна вказати на таку смерть.