Відомий український співак, танцюрист і шоумен Дмитро Монатік часто ділиться з шанувальниками подробицями творчого життя і новими фотографіями на своїй сторінці в Instagram. А ось особисте життя артист воліє не афішувати, але в цей раз не втримався і показав красуню дружину. Разом з нею Monatik відвідав церемонію нагородження премії YUNA 2019.

На своїй сторінці в соціальній мережі Дмитро Монатік опублікував миле фото з дружиною Іриною. На знімку парочка позує, мабуть, в гримерці, дружина тримає співака за руку. На ньому укорочені чорні брюки і довгий синій піджак, під яким видно білу водолазку. На ногах Дмитра білі кросівки. При цьому прихильники зазначили, що цей піджак робить зріст Монатіка ще нижчим. А ось його дружина прийшла на церемонію у вільній довгій сукні білого кольору, що оголює плечі. Волосся вона зібрала в недбалий пучок, а на її обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Monatik написав: "Моя I. V.! @yunaawards #YUNA2019 #ВІЧНІСТЬ #ЗАШИВАЕТДушу style by: @frolovheart @ivfrolov". Зазначимо, що на церемонії YUNA 2019 стало відомо, що MONATIK переміг відразу у двох категоріях: став кращим виконавцем року і зняв кращий відеокліп на пісню "Глубоко" з Надею Дорофєєвою. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати і фотографію Монатіка з дружиною, і його нагороди.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Шикарна пара", "Скільки людей, стільки й думок! Шикарно виглядаєш, головне, що щастя в очах! "Піджак крутий", "Дуже гарні", "Ви дуже класні", "Приємно, що ви цінуєте свою жінку", "Ви прекрасна пара", "Красиві та щасливі", "Великий приклад любові", "Нарешті я побачила жінку Монатіка", "Ви дуже стильні і класні", "Які гарні, щасливі і гармонійні", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, майже гола Дорофєєва прогулялася з Monatik по Лазурному берегу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що учасниця "Голосу країни" змусила Монатіка ридати, як школяра.

Також портал "Знай.uа" писав, що Монатік шокував фанатів відвертим зізнанням напередодні нового сезону "Голосу країни".