Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже трепетний знімок з донькою Мією, якій нещодавно виповнилося два роки. Так, артистка ніжно обняла дівчинку, і розповіла, що для неї означає чиста любов. Варто відзначити, що Аніта рідко выставлет сімейні кадри, а раніше і зовсім ховала обличчя Мії.

"Всі емоції і досягнення в житті меркнуть у порівнянні з дітками! Щирі, чесні, емоційні, хохочуть від серця, ображаються від душі! Чиста Любов ❤️", - поділилася емоціями Луценко. Фолловери залишилися в захваті: "Аніточка, ви такі ніжні 🌸🌸🌸", "Дві красоточки)))👍👍😍😘", "Дівчатка ,ви такі гарні квіточки👍👍👍", "Так ніжно і чарівно 💖💖💖💞💞💞😘", "Які класнючі дівчата!!!💖💖💖Щастя вам.💖".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчитися новову, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.