Відомий український співак, танцюрист і шоумен Дмитро Монатік часто ділиться з фанатами новими кадрами в Instagram. 1 квітня знаменитості виповнилося 33 роки. Так, з цього радісного приводу артист вирушив до Варшави, а ще написав великий пост про те, що ж стане для нього найкращим подарунком до дня народження. Як виявилося, Дмитро запропонував шанувальникам зайнятися благодійністю.

"Сьогодні день мого народження і я вдячний батькам за те, що подарували життя. За всіх і все, що воно подарувало і дарує мені. Але є сім'ї, в яких самий довгоочікуваний перший день народження дитини починається з поганих новин. Саме тому ми запускаємо соціальний проект, спрямований на допомогу новонародженим діткам, народжених з вродженими вадами розвитку і супровід їх в реанімаційному відділенні ІПАГ (Інститут педіатрії, акушерства і гінекології). Зробіть свій день яскравіше, подарувавши світло іншим. Ваша найменша допомога - це величезний подарунок. Нехай #ЖизньПоет🍀", - поділився емоціями Монатік.

Також виконавець виклав невелике відео з подорожі, написавши коротенький вірш.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Я так люблю такой Ритм , когда все успеваешь едва... Вот «последняя» рифма в мои 32...! #MadeWithLoveAndRhythm", - лаконічно підписав Дмитро. Варто відзначити, що багато зірок українського шоу-бізнесу вже привітали колегу і друга зі святом.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що Монатік шокував фанатів відвертим визнанням напередодні нового сезону "Голосу країни".

А ще на своїй сторінці в соціальній мережі Дмитро Монатік опублікував миле фото з дружиною Іриною.

Також Дмитро Монатік вперше відверто розповів про свою сім'ю.