Відома українська співачка Камалія розповіла про те, кого підтримує на виборах в Україні. Передає Clutch.

Як відомо, за даними ЦВК у другий тур виборів президента України проходить Володимир Зеленський і Петро Порошенко. Багато знаменитостей вже висловили свою позицію, і Камалія не залишилася осторонь. Відома співачка вирішила підтримати Володимира Зеленського на своїй сторінці в Instagram.

У своєму пості Камалія закликала українців голосувати за Зеленського і попередила, що політична гонка буде дуже насиченою.

"Справжня битва починається зараз, коли Порошенко використовує весь свій 20-річний досвід політичних ігор проти тримісячного політичного новачка. Це буде включати в себе укладення угод з кандидатами в президенти, які програли в цьому турі, купівлю голосів, підрив довіри до Зеленському, його передбачуваний зв'язок з Коломойським, або наявність російських компаній, або наявність активів за межами країни і т. д. і т. д. Коротше, гра за звинуваченням почнеться зараз, щоб переконати людей голосувати за Зеленського. Прихильники Зеленського повинні ігнорувати такі повідомлення і наполегливо працювати, щоб переконати ще більше людей голосувати за нього. Трохи більше 50% проголосували за інших кандидатів, якщо Зеленський отримає хоча б половину цих голосів у наступному турі, він перейде переможну межу", — написала співачка.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також Камалія помітила, що якщо побачить принизливі коментарі в сторону кандидата у президенти, то буде їх видаляти.

Нагадаємо, популярна українська співачка Камалія приміряла новий спокусливий образ.
Раніше Знай.ua повідомляв, Тимошенко зізналася, кого підтримає в другому турі.
Також Знай.uа писав, українцям показали статистику голосування одного з найпопулярніших серед студентів вузів - Київського політехнічного інституту. Цифри говорять самі за себе - понад 56% студентів проголосували за кандидатуру Володимира Зеленського.