Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує в стильному образі, а в підписі до нього вона заінтригувала новим кліпом.

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Джамали, вона постала на огляд публіки в білій блузі цікавого фасону з об'ємними рукавами-ліхтариками. Також не ній пишні темні штани. Джамала позує босоніж, вона зображена сидячи на підвіконні у мрійливій позі. Співачка не дивиться в камеру, її погляд спрямований кудись удалину за вікно, вона злегка посміхається. Волосся Джамали розпущене, а на обличчі немає макіяжу. У підписі до фотографії артистка розповіла про зйомки нового кліпу.

"Доброго ранку! Хто прокидається о шостій, у того сьогодні зйомки відеокліпу. Як думаєте, на яку пісню знімаємо відео?", - загадково написала Джамала. Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери в захваті від розкішного образу співачки на фото і засипають її компліментами в коментарях, також люди бажають співачці всього хорошого у відповідь на її побажання. Але найбільше розмов в коментарях про пісню, на яку співачка знімає кліп.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Solo!", "Сподіваюся, що на "Натовп", "Неважко здогадатися, на яку", "Добрий ранок! Ви дуже гарна і стильна. Хорошого вам дня", "А ще хочу кліп на одну з найулюбленіших пісень "Хвилі", "Думаю, що це Solo, хочу багато Джамали в кадрі", "Ви найкрасивіша", "Діва нашої сцени", "Дуже чекаємо новий кліп", "Якщо це буде кліп на "Solo", то значить, напевно, буде щось незвичайне, барвисте і загадкове, наприклад, як соло на місяці", "Джамала! Оце новина! Вже передрікаємо щось неймовірно красиве. Чекаємо кліп з нетерпінням!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.