Популярна російська блогер і телеведуча Альона Водонаєва відома своїми імпульсивними висловлюваннями і оголеними фотографіями в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість побувала на московській вечірці на честь відкриття бару своєї хорошої подруги, співачки Анни Седокової. Судячи з усього захід вдався на славу, адже артистка вже встигла викласти пікантне відео танців на підвіконні.

"вчора Заїхала на 15 хвилин привітати Аню з відкриттям бару і залишилася години на 2. Музика та атмосфера змінили плани. Мене дуже рідко можна побачити на тусовці, це зрозуміло навіть на моєму Instagram. Але раз в рік і палка стріляє. А вже якщо я стріляю, то я роблю це добре. Запалила 🔥 Я не вживаю алкоголь. Взагалі. Та інші стимулятори теж. Знаєте чому? Крім того, що я до всього цього байдужа і мені це не смачно, я люблю бути а@уєнною! Енергійною, красивою, активною і тримати все під контролем. Я люблю свою ідеальну шкіру, своє тіло і свій працюючий мозок. Я багато розповідаю про це у своїй #КнигаВодонаевой , а також у мене в шапці профілю є посилання на моє велике інтерв'ю «ніжному редактору», де я відповідаючи на питання, теми здоров'я і краси торкнулася.
Вчора в 12 ночі, до речі, я вже лежала в ліжку. А в 9:20 ранку качала зад. І це мій особистий вибір. Як і все інше в моєму житті. Такий же, до речі, як не читати коментарі які до мене не мають ніякого відношення. п. с. А ще з цієї вечірки я вперше в житті повернулася додому без ліфчика і поняття не маю де він. Хейтери, обговоріть це! Ну і спокійної ночі всім ❤️", - висловилася Водонаєва. Фолловери не пройшли повз: "Чому б не викласти відео зі скачущим задом ще раз 25?!", "Кожному властиво бути собою", "Можна вивезти дівчину з села, а повію з дівчини вивести нереально... 😍😘", "А навіщо виправдовуватися тоді ?".

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Альона Водонаєва показала голий знімок з ванної з кислотним рожевим волоссям. Так, артистка дуже відповідально підготувалася до культового американського фестивалю Вurning Man.

Також знаменитість спробувала відучити фоловерів від шкідливої їжі і фастфуду з хотдогом у роті. Поїдаючи маленьку сосиску, Водонаєва ненароком згадала про колишнього.