Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим шоу-туром по Європі, де виступить у Лондоні, Мілані, Празі та Відні. Так, артистка вже встигла дати концерти у Великобританії та Італії, а тепер вирушила до Чехії. Світлана виставила спільний кадр з грузинським модельєром Бічоллою, позуючи в масивних кросівках, широких штанях, світлій футболці і піджаку лососевого кольору, доповнивши образ футуристичними окулярами.

"Good bye Milan🕊Hello Prague✋ #tour#SuperStarShow", -лаконічно підписала Лобода. Фоловерам ж не припав до душі яскравий образ: "Перестали красиво одягатися, таке відчуття що їх одягнули п'яні модельєри", "Боже друзі, що за вбрання 🙈 модно, значить, те, що личить", "Щось Свєта своє жіноче начало ховає,зараз абсолютно не подобається її стиль,напевно Крапівіна на неї так вплинула.", "Свєта як співачка просто космос,але жахливо одягається,смаку немає", "Свєтка стиль бридкий".

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.