"Жіночий квартал" на чолі з Оленою Кравець не перестає радувати шанувальників яскравими гумористичними номерами, в яких мільйони українок знаходять самих себе.

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

Черговий ролик з концерту українцям показали на офіційній сторінці Кварталу у Facebook.

Пьяная девушка на первом свидании | Шоу Женский Квартал

Понять, что на уме у женщины — непосильная задача для любого мужчины. А понять, что на уме у выпившей женщины, порой, не под силу даже самой женщине...

Geplaatst door Студия "Квартал 95" op Woensdag 3 april 2019

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Чоловікам і так тяжко розібратися з думками, які живуть у голові кожної жінки. А коли жінка ще і вип'є - це взагалі катастрофа і повний "когнітивний дисонанс" для сильної половини людства", - йдеться у підписі до ролика.

Олена Кравець, Жіночий квартал

Ця теза знаходить відображення у поведінці героїні, яку грає Олена Кравець - вона то дзвонить до російського актора Михайла Єфремова, то збирається влаштувати "погром у караоке".

"Коронний номер - це просто відпад", "Як завжди найкращі, Кравець - божественна", - пишуть захоплені шанувальники.

Нагадаємо, буквально недавно Олена Кравець та інші артистки "Жіночого Кварталу" взяли участь у дуже відвертій фотосесії.

Олена Кравець
Олена Кравець

Відповідні фотографії були опубліковані на сторінці студії "Квартал 95" у соціальній мережі Facebook.

На чорно-білому фото Олена Кравець позує в сукні з глибоким декольте, яке оголює її плечі і груди, а також вигідно підкреслює витончену фігуру.

"Краса врятує світ! Наші неймовірно ніжні дівчата з "Жіночого Кварталу" очами Марти Адамчук", — йдеться у публікації.

Як повідомляв раніше Знай.ua, актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець в інтерв'ю розповіла подробиці про те, як в її житті виник важкий вибір.

Олена Кравець
Олена Кравець

Про це стало зрозуміло із інтерв'ю "Відверто з Машею Єфросініною".

За словами Олени Кравець, про свою першу вагітність вона дізналась на самому початку роботи в студії "Квартал 95". Вона також розповіла, що коли доньці Маші виповнилося 10 місяців, артистці довелося зробити важливе рішення пов'язане з Володимиром Зеленським.

Також Знай.ua писав про те, що студія Квартал-95 зняла смішний ролик, в якому висміяла ситуацію з виборами президента України в давньоримському стилі.