Відома зірковий тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила коротеньке відео з одного з тренувань, показавши просту, на перший погляд, вправу. Так, артистка зізналася, що в дивній позі можна добитися відмінних результатів відразу для сідниць, преса і навіть поліпшити розтяжку.

"Три в одному:
1. Попа
2. Прес
3. Розтяжка 👌🏻
На кожну ногу по 15 повторень 3 підходи ✅", - порекомендувала Луценко. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "Я спочатку подумала що це так просто зробити, але коли повторила то зрозуміла що я так помилилася😂😂", "Шикарна вправа дуже ефективна! Все горить🔥🔥🔥, особливо попа😆. Спасибі, Аніта💖💖💖", "Відмінна вправа, візьмемо на озброєння 👏!", "Клас! Спасибі! Спробую👍", "От люблю Вас за Ваші пости - красиво і по суті👏👍😊".

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчитися новому, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.