Популярна українська співачка Світлана Лобода отримала порцію незадоволених коментарів від своєї армії шанувальників через досить невдалий зовнішній вигляд. Так, співачка розлютила фанатів своїми окулярами і мішкуватим пальто.

Свою нову фотографію зірка опублікувала у соцмережі Instagram.

Світлана Лобода

Відомо також, що знімок було зроблено в чеській столиці, в місті Прага. Під публікацією шанувальники активно коментують образ співачки і намагаються дати Світлані кілька модних порад:

"Красива, але окуляри бридкі. Вибачте"; "Бридкі окуляри — це не те слово"; "Ось опудало городнє. А дитина то де, наче другу народжувала..."; "Вимотали?"; "Окуляри "лектор" для близькості, та ще темні, дивно виглядають"; "Під мати понесло після сексу і народження донечки від відомого західника"; "Така гарна жінка, а стиль босячки з 90-х і розмір одягу ну вже дуже вільний. Можна на розмір-два більше взяти, якщо так комфортно, але не на п'ять. Таке відчуття, що у неї з чоловіком один гардероб".

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Лобода
Лобода

Варто нагадати, що Світлана виклала в мережу фото, на якому позує в об'ємній шубі насиченого червоного кольору. При цьому під шубою у Лободи яскрава жовта сукня з дуже глибоким декольте, в якій вона вже не раз виходила на сцену. Волосся співачки розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі яскравий макіяж і дивні крихітні окуляри. Світлана запустила руки з безліччю кілець у волосся, а на її шиї кілька ланцюжків, вона не дивиться в камеру.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що продюсер Світлани Лободи Нателла Крапівіна, яка влипла в гучний скандал-шоу "Орел і решка", накинулася на відому російську співачку Земфіру. Нещодавно відбувся благодійний вечір, організований відомою акторкою і режисером Ренатою Литвиновою. Захід відвідали багато російських знаменитостей, у тому числі і продюсер Яна Рудковська. Вона вирішила розповісти про вечір, поділившись відео з виступом Земфіри.

Нагадаємо, Лобода показала свій найпотужніший концерт, і був він не в Росії.

Як повідомляв Знай.uа Лобода зачарувала найніжнішим образом з Праги: прекрасна до божевілля.

Знай.uа писав, голий кримінал: у Польщі британські нудисти з оригінальним мисленням підуть під суд.