Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася зворушливим селфі зі своїм продюсером і найкращою подругою Нателлою Крапівіною, якій 7 квітня виповнилося 37 років. Так, артистка трепетно привітала Нателлу з днем народження, зізнавшись, що свято пройшло в затишному колі рідних і близьких друзів.

"Натік рідко буває задоволена. Сьогодні вона щаслива.
Їй вже 20! 👻😈 чудовий вечір у колі талановитих і близьких 🌪🍷🎂", - ніжно підписала Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Такі милі🤤щасливі 😻", "Які ж ви чарівні😻❤️😻", "Кращі😍😍", "Талановиті😍😍😍", "Дівчата запам'ятайте момент і залишайтеся завжди такими щасливими", "❤️❤️✔️ так душевно!!!".

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.