Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, якому приписують бурхливий роман зі співачкою Настею Каменських, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз Потап показав кумедне фото, на якому позує в кріслі тренера шоу "Голос країни".

На фотографії, що з'явилися в записі Потапа, він постав на огляд публіки в стильному чорному костюмі з білою сорочкою і вузьким чорним галстуком. Деякі шанувальники жартують, що саме в цьому костюмі Потап з'явився на церемонії нагородження музичної премії YUNA 2019. Хоча, може бути, так і є, адже був він в точно такому ж вбранні. Як і його хлопці з групи Mozgi. До речі, їх він теж показав у своїй публікації.

У підписі до фотографії Олексій Потапенко написав: "#голоскраїни #Mozgi #digitalization". Геолокація до фото свідчить про те, що воно було зроблено в Києві. Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову фотографію Потапа. Фанати засипають артиста компліментами, адже вони в захваті від його крутого стильного образу, але найбільше компліментів дісталося тому, що репер сильно схуд. Деякі навіть порівнюють Потапа з голлівудським актором Брюсом Віллісом.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Олексій, Вам дуже личать костюми. Ну просто дуже до лиця! Відразу такий завидний наречений", "Льоша і костюм – ідеальне поєднання", "Я просто в шоці! Учасники та номери були на висоті! Про виступ Мозгів взагалі мовчу", "Хлопці, виступили класно, запалили на повну", "Шикарні фотки", "Дуже класно вам в костюмах", "Виступ просто бомба", "Прекрасний виступ, відмінний тренер, а вся команда просто супер", "Може в президенти? Костюмчик вже є", "Так личить костюм, просто вау", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.uа" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.