Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим кадром, зроблених під час шоу-туру по Європі. Так, артистка позувала в коротенькій блискучій сукні з довгим подолом і високих золотих голографічних ботфортах, доповнивши незвичайний образ ніжно-рожевою кепкою і тростиною, вкритою стразами.

"Моя ніч🔥", - лаконічно підписала кадр Лобода. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "Нескінченно можна дивитися на три речі: як горить вогонь, як тече вода і як дає концерт Лобода Сергіївна ‼️☝🏼💪🏼❤️", "Ви - Революція ❤️🤩🔥", "Богиня 🤤🖤", "Ухтииии ви такі шикарні 🔥🔥🔥😍😍👏👏", "
Бог ти мій! Яка ж неймовірна вона..", "Шикарна жінка 🌟👸🌟", "Шикарна🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Непогана ніч 👍🔥".

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.