Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова запросила додому Андрія Малахова для відвертого інтерв'ю. Про це передає Clutch.

Як відомо, зовсім нещодавно Ксенія Собчак завітала до давньої подруги Волочкової для інтерв'ю. Журналістка приїхала в розкішні хороми балерини і буквально засипала її каверзними питаннями про особисте життя. Передача Обережно,Собчак з Волчоковою зібрала на YouTube неймовірні 3 мільйона переглядів завдяки скандальному змістом.

Відразу після цього Анастасія вирішила продовжити "хайпити" і запросила до себе Андрія Малахова, перед яким теж примудрилася зганьбитися.

Так, у новому випуску програми Прямий ефір, яка виходить на телеканалі Росія, Андрій Малахов відправився в маєтку балерини. На відео Волочкова знову почала нарікати на важку долю, чоловіка-афериста та інші труднощі. Під кінець зйомок Анастасія, за традицією, вирушила з Малаховим в спальню і продемонструвала свою фірмову розтяжку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сам Андрій не очікував, що Анастасія почне демонструвати йому свої навички, а тому миттю відсахнувся від балерини. Пізніше на балконі Малахов вирішив підняти Волочкову на руки і відзначив, що вона важить, як пушинка.

Нагадаємо, після виходу інтерв'ю Ксенії Собчак з Анастасією Волочковою у рамках шоу "Обережно, Собчак!" вибухнув скандал. Журналістка прийшла в гості до балерини і знімала свою програму в різних локаціях. Так, серед іншого, Волочкова показала Ксенії Собчак свою спальню, свій гардероб і місце тренувань. Не обійшлося і без улюбленої лазні Анастасії, вона влаштувала телезірці не тільки екскурсію, але й майстер-клас.

Раніше Знай.ua повідомляв, скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати у мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram.

Також Знай.uа писав, Волочкова похвалилася дуже дивним кадром з елітного банного комплексу, де відпочивала з коханим чоловіком-інкогніто.