Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, якому приписують бурхливий роман зі співачкою Настею Каменських, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз Потап показав кумедне фото, на якому позує в Миколаєві, перед концертом.

На фотографії, що з'явилися в записі Потапа, він постав на огляд публіки в кумедному образі, який дуже відрізняється від того більш скромного і стриманого, в якому він з'являвся в останній час. На знімку Олексій Потапенко позує в чорній футболці-мерчі власної групи з написом "Mozgi", і в яскравих червоних штанях з зірочками. На його ногах жовто-білі кросівки, а на голові біла шапка з тією ж емблемою.

На ньому також сонцезахисні окуляри і кілька величезних золотистих ланцюгів. При цьому репер відображений в дивній позі – він повис на одвірку. У підписі до світлини Олексій Потапенко звернувся до жителів міста, в якому дав концерт: "Миколаїв, are you ready?", що перекладається як: "Миколаїв, ви готові?". Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову фотографію Потапа. Фанати засипають артиста компліментами, вони в захваті від його крутого стильного образу, але найбільше компліментів дісталося тому, що репер сильно схуд. Але декому не сподобався такий образ Потапа, кажуть, що Настя не догледіла.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Червоні штани і жовті кроси – саме те", "Вже в залі чекаємо на вас", "Круто, ви в Миколаєві", "Класний прикид", "ПТП, круті ланцюги", "Класні штанці", "Красунчик! Чекаємо завтра в Запоріжжі", "В костюмі було краще", "Класно ви запалили в Миколаєві", "Супер концерт!", "Штанці від піжамки?", "Прикид бомба!", "Потап ти просто золота людина", "Класні штанці", "Так схуд, молодець", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.uа" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.