Популярна українська співачка Тіна Кароль не припиняє дивувати своїх шанувальників пікантними фото та відео, які публікує в соціальних мережах.

Про це пише Politeka.

Зірка активно веде свій акаунт в Instagram, де часто тішить фанатів гарячими знімками.

Свіжі фото дуже підігріли інтерес публіки до її персони.

Як відомо, нещодавно Тіна презентувала кліп на спільну пісню з групою "Бумбокс", буквально вразивши своїх шанувальників новим стилем.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Цього разу на сторінці зірки з’явився досить "спекотний" кадр, на якому Тіна позувала у сукні з відвертим декольте. Для фотосесії вона обрала тонку сукню червоного кольору з витонченим квітковим принтом.

Тонка тканина вигідно підкреслила область декольте, а ледь помітні бретелі-зав’язки і шнурівка доповнили образ зірки. На фото також видно, що Кароль прикрила очі, відкинувши локони на бік, а на другому знімку зірка дивиться трохи вгору і торкається руками своїх грудей. На іншому знімку Кароль позувала з лідером гурту "Бумбокс".

Сам образ вийшов інтригуючим і яскравим, про що написали і шанувальники співачки. Крім того, шанувальники помітили, що Тіна досить часто обирає вбрання, під яке не налягає бюстгальтер.

"Шикарна!" Любимо дуже",

"у тебе таке гарне волосся, чому не ніхто не пише про це? "

"сексі-мать",

"Вбила своєю красою ",

"Ойй врятуйте як ти запалила"

"Темної ночі під місяцем, принцеса стала сатаною", - пишуть шанувальники.

Але не всім сподобався новий образ співачки.

"Тіночка, не носи такі сукні, це все одно що роздягнена".

Дивіться: Прем'єра першої піснї в дуеті з Андрієм Хливнюком

Нагадаємо, Тіна Кароль показала все своє нутро одним фото.

Раніше Знай.uа повідомляв, Тіна Кароль спокусила Instagram чуттєвим фото.

Також Знай.ua писав, на "Голос країни" з'явилася реінкарнація легендарної Квітки Цісик.