Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом знову схудла та тішить прихильників відвертими фото в соціальній мережі Instagram. Каменських розповіла, як її коханий чоловік ставиться до таких фото.

Так, виконавиця відповіла на запитання журналістів ТСН під час церемонії нагородження музичної премії Yuna.

Від прямої відповіді на запитання NK ухилилася, однак зазначила, що ревнощів у її стосунках немає.

"Я можу сказати, що навколо мене немає таких штук, як ревнощі, як ненависть. У мене лише один дзен – навколо мене кохання, творчість, ми завжди з моїм колективом намагаємося творити", - сказала артистка.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Коли журналіст уточнив, тобто коханий не ревнує, Настя відповіла: "У мене все прекрасно".

Окрім того, Настя Каменських розповіла, чи стали її вже впізнавати за кордоном та брати автографи після її успішних хітів таких, як "Peligroso". Співачка заявила, що до її творчості як сольної виконавиці в Україні ще "придивляються".

Настя Каменських
Настя Каменських

"Дуже прикольно почуватися співачкою-початківцем, тому що я почала як сольний проект NK в Україні й до мене зовсім інше ставлення: хтось дивиться, ага, вийде чи не вийде в неї. Комусь подобається все, що я роблю. А коли я поїхала до Латинської Америки та вже коли я там була втретє, підходить дитина і каже: "Можна сфотографуватися?". Ти розумієш, що все, ти вже дійсно підкорила і там", - прокоментувала зірка.

Нагадаємо, що Каменських влаштувала справжню пожежу коротеньким міні: сексі і без голої попи.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі та заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Як писав портал "Знай.uа", Потап скинув 17 кілограмів заради Насті: фанати не змогли впізнати.