Відомий астролог Влад Росс передбачив останні хвилини життя Софії Ротару. Про це передає Clutch з посиланням на Главред.

Останнім часом 71-річна українська співачка Софія Ротару все рідше з'являється на публіці. Після важкої хвороби артистка сильно схудла і постаріла, тому перестала давати інтерв'ю і концерти. Шанувальникам залишається тільки переживати про здоров'я улюбленої співачки.

Софія Ротару
Софія Ротару

Однак, нещодавно відомий астролог Влад Росс спробував спрогнозувати, як складеться доля Софії Ротару в найближчі роки.

Росс зазначає, що на момент народження в гороскопі Ротару перебувала планета Сатурн, що несе труднощі і перешкоди. До неї приєдналися Сонце і Плутон, а Плутон — це завжди подолання смерті.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Софія Ротару

"Вона народилася під знаком Лева, тому повинна бути уважна до своєї серцево-судинної системи, адже у неї можливі проблеми з серцем, артеріальним тиском і кров'ю. Як відомо, ще в юному віці Ротару могла померти, але вона зуміла побороти недугу та подолати складну ситуацію. Найчутливіший орган особисто у неї — це легені. І тоді, у більш молодому віці, вона подолала туберкульоз", - заявив астролог.

За словами Росса, найбільш імовірною причиною смерті Ротару стануть проблеми з серцем. Крім того, у артистки є ризик захворіти на рак крові. Астролог додав, що осінь буде критичним періодом у житті Ротару: "Все буде залежати від лікарів".

Софія Ротару
Софія Ротару

Нагадаємо, племінниця Софії Ротару, українська співачка Соня Кей поділилася яскравими знімками з весілля в Індії. Дівчина зізналася, що найбільш вражаючим для неї став ритуал нанесення традиційного орнаменту на шкіру нареченої.

Раніше Знай.uа повідомляв, у мережі з'явилася інформація про те, що у народної артиски України Софії Ротару серйозні проблеми зі здоров'ям. Все настільки погано, що зірці довелося пройти курс лікування хіміотерапії.

Також Знай.uа писав, російський шоумен і гуморист Максим Галкін показав в Instagram, як його діти Ліза і Гаррі проводять час вдома в підмосковній селі Грязь.