Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, в цей раз Сєдокова знатно здивувала шанувальників новою публікацією. Виявилося, що українська співачка стала "мафіозі". Так-так, артистка так кардинально змінила імідж, що стала невпізнанною. На своїй сторінці в соціальній мережі Анна Сєдокова опублікувала фотографію, на якій постала в чоловічому образі. Аня позує в стильному чоловічому костюмі-трійці насиченого синього кольору з білою сорочкою і синьою краваткою.

Свій "мафіозний" образ зірка завершила синім чоловічим капелюхом, з-під якого на плечі спадає довге волосся, на обличчі Анни яскравий макіяж. Співачка тримає в зубах сигару і млосно дивиться в камеру. У підписі до фотографії Сєдокова написала: "Sun addicted. Sin addicted", а геолокація до знімка позначає "Місто Гріхів".

Треба сказати, що шанувальники не залишили без уваги таку незвичайну публікацію Сєдокової. Частина фанатів вважає, що цей образ Анні дуже личить і засипають її компліментами в коментарях. А інші впевнені, що таким чином Анна анонсує якийсь новий проект. А проте артистку засипають компліментами, хоча і не всім сподобалася сигара у неї в роті.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Зводиш мене з розуму", "Моя богиня", "Крутишка яка", "Ну що за жінка така неймовірна", "Вау, богиня, немає слів карколомна красуня", "Сицилійська мафія", "Неймовірна красуня", "МОЗ попереджає: краса Ані Сєдокової вбиває наповал", "Ти що куриш, Аня?", "Іноді, сигара – це просто сигара", "Шикарно", "Вогонь, респект фотографу", "Жінка вогонь", "Схожа на Майкла Джексона зараз", "Яка ви шикарна красуня, образ вогонь", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".