Зараз відомий український танцюрист Влад Яма разом з сім'єю проводить відпочинок в Арабських Еміратах. Фотографіями з відпустки поділилася дружина танцюриста Ліліана.

Дружина Влада розповіла, як вони з чоловіком в ОАЕ шукали Україну. Про це стало відомо завдяки публікації Ліліани в Instagram.

Дружина Влада Ями Ліліана

"Gloval Village Dubailand - унікальна масштабний ярмарок, яка дає можливість познайомитися з культурою різних країн. До речі, чомусь Україну ми не знайшли, але нам потім сказали, що вона є, але на території Росії… Все шалено красиво, багато ресторанів з різними національними кухнями на будь-який смак і цілий парк з атракціонами і колесом огляду. Відмінне місце, щоб погуляти сімейством, що ми і зробили…", — написала Лілія.

Варто нагадати, що українська співачка Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі відео, яким похвалилася шанувальникам, що дала інтерв'ю американському радіо.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що багато знаменитостей звертаються до пластичного хірурга, щоб зберегти свою красу і навіть скорегувати деякі вади зовнішності. Але українська співачка Оля Полякова знайшла спосіб, як зробити підтяжку обличчя без хірургічного втручання. Так, нещодавно на офіційній сторінці в Instagram артистка поділилася з шанувальниками відеороликом, на якому показала результати РФ-ліфтингу відразу після процедури.

Нагадаємо, Фреймут злякала дітей в школі прозорим вбранням: гола ревізія.

Як повідомляв Знай.uа двійник Меган Маркл з соковитими сідницями переплюнула Кардашьян: зібрала більше фанів, ніж королівська сім'я.

Також Знай.uа писав, кіношедеври 2019: ці фільми перевернуть ваше життя.