Популярна українська співачка, солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька здивувала шанувальників новим знімком в дуже стильному образі.

Про це стало відомо завдяки новому посту співачки в Instagram.

Так, на фото зірка позує в наряді "піжамного" фасону — на ній сукня і накидка кольору марсала, з зеленою вишивкою, образ доповнено вуаллю. На одному з фото Олександра променисто посміхається.

Варто нагадати, що пісня гурту KAZKA "Плакала" відома мало не кожному в Україні і багатьом за кордоном. Трек потрапив в десятку світового чарту Shazam, зібрав сотні мільйонів переглядів на YouTube. Як результат, у 2018 році група стала проривом року за версією премії M1 Music Awards, а "Плакала" - хітом року. Зовсім нещодавно премія Yuna назвала KAZKA найкращим поп-гуртом в країні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто зазначити, що багато хто був упевнений, що KAZKA стане лідером за глядацьким голосуванням. Нікітін пояснив фанатам цю неприємну несподіванку.

"Я не хочу обговорювати голосування глядачів. Його ніхто не бачить, крім декількох осіб - працівників каналу. І чесно сказати, я в нього не вірю, хоча і не заперечую його результат. У мене є досвід участі в Євробаченні з Verka Serduchka в 2007 році в Гельсінкі і бачив, що може відбуватися з голосами телеглядачів", - зазначив Нікітін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий український гурт "Время и Стекло" подарував шанувальникам порцію щастя. Відомо, що дует Наді Дорофєєвої та Олексія Завгороднього презентував новий кліп під назвою "Дим". Варто зазначити, що це перша композиція колективу українською мовою.

Нагадаємо, Наталя Могилевська розшукує найближчих родичів: можливо це ви.

Як повідомляв Знай.иа KAZKA шокувала всіх пластикою: "Хтось жирненький не влазить в кадр".

Також Знай.uа писав, послали Росію під три чорти: топ-10 українських зірок, гідних поваги.