Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська частенько ділиться з фоловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська відрізняється оригінальністю своїх постів і підписами до них, часто це смішні фото, а ще частіше відверті, але з веселими підписами. Так і в цей раз Слава вирішила показати спокусливе фото, а в підписі до нього, вона написала про кохання та самооцінку.

На своїй сторінці в Instagram зоряна красуня опублікувала нове пляжне фото в сексуально-зухвалому образу. Для спекотної фотосесії Слава наділа рябеньку сукню незвичайного фасону. Вона зображена лежачи і дивиться в камеру, підперши обличчя рукою, її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фотографії Слава Камінська написала величезний пост про любов до себе і самооцінку.

"Чому любов до себе – це головна любов у нашому житті? Чому того, хто любить себе, люблять всі? Чому того, хто не любить себе, не любить ніхто? Чому той, хто не любить себе, насправді не любить нікого? Коли у людини підвищується самооцінка, її життя змінюється повністю. І якщо у вас щось не ладиться (або не ладиться взагалі нічого), можливо, міняти потрібно саме це – ставлення до себе і своїх можливостей.

Всім відоме залізне правило: до вас ставляться так, як ви самі до себе ставитеся. Не можете сказати про себе: «Я такий класний»? Ось і інші не можуть сказати цього про вас… Самооцінка впливає буквально все: скільки ми заробляємо, з ким проводимо життя, чи займаємося улюбленою справою, чи з важко встаємо вранці і тащимося на нелюбиму роботу, робимо те, що хочемо, або весь час діємо з оглядкою на громадську думку.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Наприклад, у бізнесі працюють здебільшого впевнені в собі, рішучі люди. Але чимало і невротиків, чию самооцінку підкосили невдачі, об'єктивні економічні причини і суб'єктивний людський фактор. У цьому випадку їх стратегії змінюються: вони вже не будують бізнес, а намагаються уникнути втрат. Тривожність і страх розорення штовхають їх на помилки, які часом виявляються фатальними", - написала Камінська.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.