Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська частенько ділиться з фоловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська відрізняється оригінальністю своїх постів і підписами до них, часто це смішні фото, а ще частіше відверті, але з веселими підписами. Так і в цей раз Слава вирішила показати спокусливе фото, а в підписі до нього вона пожартувала.

На своїй сторінці в Instagram зоряна красуня опублікувала нове пляжне фото в сексуально-зухвалому образі. Для спекотної фотосесії Слава одягла відвертий леопардовий купальник, який ледь прикриває інтимні місця на її тілі. Зірка прилягла на траву в спокусливій позі, рукою як би поправляючи волосся і дивлячись у камеру. На її очах сонцезахисні окуляри, волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі гордовитий вираз.

У підписі до фотографії Слава Камінська написала: "Підкажіть топ 5 цікавих місць, куди можна сходити зі своєю думкою?". Фанати зірки в захваті від цього спокусливого фото, і засипають артистку компліментами в коментарях. Багато захоплюються фігурою Камінської, адже вона мати двох дітей, хоча деякі також не виключають, що над тілом Слави попрацював її чоловік пластичний хірург Едгар Камінський.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Дуже гарна трава", "Дуже красива", "Слава Камінська на травичці!" Ідеальний заголовок до фото", "Ця фотосесія просто ван лав, кожна фотка гідна обкладинки", "Груди, як пластиліном зробили! Або худніть відповідно, або ліпіть груди", "Леопард гріється на сонечку", "Цицьки супер!", "Ви така молодчинка, що самі придумаєте", У Слави класні груди, вона класна, позитивна, талановита дівчина", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.