Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото з Дубая, на якому позує в образі дівчинки-підлітка.

На фотографії, що з'явилися в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в коротеньких джинсових шортиках і чорній футболці. На ногах зірки чорно-жовті кросівки, а свій образ вона доповнила сумочкою через плече. Її волосся зібране в недбалу зачіску, а на обличчі немає макіяжу. У цьому луці Ані Лорак виглядає, як школярка на канікулах. До речі, про канікули, схоже, зірка вирішила відпочити і махнула в сонячний Дубай.

У підписі до фотографії співачка написала: "IN". Геолокація до фото свідчить про те, що воно було зроблено в готелі Jumeirah Al Qasr. Проте, не зрозуміло, хто фотографував зірку. Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Наша красуня. Ну просто богиня", "Дуже круто виглядаєте", "Яка ви красива. Гарного відпочинку", "Диво краси", "Красуня", "Насолоджуйтесь відпочинком! Нехай ніхто і ніщо не зможе зіпсувати вам настрій! Просто будьте щасливі!", "Шикарний стиль! Красуня", "Зовсім нежіноча", "Ноги короткі такі!" "Красуня! Як стала вільна, покращала на 200%", "В шортах в еміратах не ходять. Непристойно", "Яка мила, гарного відпочинку", "Як дівчинка 18-ти років! Завжди молода і красива!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.