Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала фото, на якому позує з чоловіком і психологом, до якого вони ходили.

На фотографії видно, що Регіна не при параді, хоч і мило посміхається. Вона одягнена в яскраву картату сорочку. А її волосся дивно розпатлане, на обличчі немає макіяжу, і крізь усмішку видно втому. Влад Топалов прийшов з дружиною до психолога в сірому в'язаному светрі. У підписі до фотографії Регіна Тодоренко розповіла про цей похід до психолога.

"#1ймісяць, день 20-й. Владислав Михайлович відростив шевелюру (тому що не встигає сходити до перукаря), я з набряклим обличчям тримаюся на позитиві (в повному коматозі), хоча вже готова вбивати ВМ, тому що він все робить «не так, як написано в книгах». @vladtopalovofficial у свою чергу вчинив дуже розумно і організував нам зустріч з крутою психологом і автором моїх улюблених книг @l.petranovskaya. Пам'ятаєте, я вам розповідала, що ми ходили до психолога?!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Так от, нашому Майклу ще не було місяця, а ми відразу прийшли з питанням, чи можна вже вивчати з малюком англійський алфавіт, а чи варто включати йому Моцарта на ніч, а чи потрібно найняти репетитора з китайської мови, а скільки спортивних секцій відвідувати – 2 або 3, а в театральну студію віддати, а може почати водити його в музичну школу, щоб у 3 роки віртуозно грав на фортепіано як Шопен? Спасибі Людмилі за те, що заспокоїла нас і дала можливість вирішити наші завдання. У той момент ми полетіли додому в цілковитій ейфорії! Адже ви напевно читали #ТайнаяОпора? Діліться враженнями, як вам? Що порадили б ще прочитати?", - написала Регіна.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.