Німецька рок-група Rammstein опублікувала 18 новий тизер свого майбутнього альбому. На ньому показана чорно-біла зйомка якоїсь міської площі.

На кадрах дізналися Каховську площу, яка розташована в Херсоні. Її також називають «Три багнети»

В 2018 радянський монумент був знятий. У відео групи місце закрили за допомогою сірника, але воно все одно легко впізнається.

Цікаву деталь помітив житель Херсона Сергій Дзюман.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Устин Данчук, керівник Першої херсонської кіношколи, зличив тизер з Google Maps, і зробив детальну оцінку місцевості.

"Відео знято з дрона, швидше за все зі стоків куплено, бо і кут інший, ніж на карті", - пишуть в мережі.

Варто нагадати, що Лідер німецької групи Rammstein Тілль Ліндеманн розповів про відносини, які пов'язують його з співачкою Світланою Лободою. Виконавиця у травні 2018 року вдруге стала мамою. Але Лобода тримає в секреті, хто батько дитини. Шанувальники припускають, що тато дівчинки - німецький музикант Тілль Ліндеманн.

Журнал "Жара magazine" запитав прямо у Ліндеманна про його стосунки зі Світланою Лободою. Сівачку в грудні 2018 року бачили на його концерті в Москві, після якого вони разом поїхали в невідомому напрямку.

Ще ми писали, що У Білорусі чоловік може отримати термін за репост кліпу Pussy відомої німецької групи Rammstein. Правоохоронні органи зацікавилися жителем міста Гродно Андрієм сторінці у Вконтакте в 2014 році. Про це передає місцеве видання Hrodna.life.

Через 4,5 року, 21 березня 2019 року відділ культурологічних експертиз Держкомітету судових експертиз в експертному висновку визнав кліп заборонений до показу та розповсюдження через зміст порнографічних сцен.

Нагадаємо, Ліндеманн зробив те, на що не наважувався 10 років

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Омський паровозик катає дітей під Rammstein

Також Знай.ua" писав про те, що Гола Лобода виставила Ліндеманну "рахунок"