Вчора, 21 квітня, в Україні пройшов другий тур президентських виборів. Більшість зірок вітчизняного шоу-бізнесу не стали ігнорувати цей захід і активно ділилися фотографіями з виборчих дільниць.

Ведуча Нового каналу Олена-Крістіна Лебідь не стала винятком. Кохана екс-міністра Павла Розенка опублікувала на своїй сторінці серію знімків, на яких вони разом голосують в одному з київських виборчих дільниць, передає "Clutch".

"А ми ще раз вже. А ви вже? За європейське майбутнє України". написала під публікацією Христина

А в коментарях під іншим постом телеведуча зізналася, за кого віддала голос на цих виборах:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Нагадаємо, у неділю, 21 квітня в України проходить другий тур президентських виборів в якому зустрілися чинний президент Петро Порошенко і популярний актор Володимир Зеленський. З самого ранку на виборчі дільниці почали ходити виборці, багато з них фотографувалися і викладали в мережу знімки з закликом до всіх йти на вибори. Українські селебріті не виняток, вони, як і всі громадяни, що теж ходять на дільниці і голосують. Також зірки не відмовляють собі в радості запостити "виборчі" фото в соцмережі. Ми подивилися Instagram наших знаменитостей і зібрали добірку таких "виборчих" фото.

Так, одним з перших фото з виборчої дільниці опублікував телеведучий і артист Сергій Притула. Він прийшов на дільницю не один, а зі своїми колегами "Варьятами". Раніше Притула повідомив фанатам, що змінив місце голосування на Закарпатті, так як в день виборів він там на гастролях.

Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, теж прийшов на дільницю не сам. Репер опублікував фото сина Андрія, який кидає бюлетень в урну. У підписі до цього знімку Олексій написав: "За майбутнє".

Раніше ми писали, як голосували українські зірки в першому турі президентських виборів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у Зеленського зробили гучну заяву.

Також портал "Знай.uа" писав, що коїться в штабі Порошенка.