Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове відео. Знаменитість виступила в Бремені, Німеччина, куди вирушила з шоу-туром "Diva". Так, артистка вирішила переспівати Уїтні Х'юстон і її культовий хіт "I Will Always Love You", стоячи на сцені в довгому розкішному платті і світлій накидці. Варто відзначити, що до цього Кароліна вже встигла відвідати Берлін і Ганновер.

"Спасибі #Bremen 🙏🏽", - поділилася радістю Лорак. Фолловери взялися коментувати: "Diva😍 Неймовірна 🙌❤️", "Супер!!!!!!!", "Народжена надихати😍", "Заворожуюче😍😘😋🔥🌹🌹🌹", "Неймовірні емоції,пісня завжди на одному диханні 😍😍😍 @anilorak ❤️", "Спасибі Вам за одну з улюблених пісень Кароліна. Браво!", "Краща безперечно❤️❤️❤️ найнемовіріше виконання😍😍😍😍😍".

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.