53-річна модель з Австралії Донна Оманськи набирає все більше і більше підписників у Instagram. Фолловери вважають, що для свого віку жінка виглядає просто вражаюче. В коментарях вони захоплюються її підтягнутою фігурою і прекрасними формами, над якими Оманськи активно працює.

За словами самої моделі, у неї є кілька секретів, які допомагають їй зберігати молодість, не вдаючись до послуг пластичних хірургів. У першу чергу вона назвала активний спосіб життя - щоденний спорт і фізичні навантаження ще нікого не зробили гірше. Другий за списком, але не менш важливий пункт - здорове харчування. Оманськи розповіла, що жодного разу в житті не коштувала каву, але залишається великою любителькою зеленого чаю.

Помилуйтеся самі цією 53-річною красунею і зробіть свої висновки.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Нагадаємо, що відома телеведуча Маша Єфросиніна показа як тренується і похвалилася власними результатами. Ні для кого не секрет, що 39-річна Маша Єфросиніна пильно стежить за власною фігурою.

У минулі роки вона не була схожа на модель, тому тепер надолужує згаяне, щоб відповідати ідеалу. Але виснажливі тренування вона робить не через силу, а крізь призму задоволення. І результат видно відразу. Нещодавно вона показала, наскільки ефективними були її тренування.

Ми писали, що багато пенсіонерів скаржаться на розміри своєї пенсії і на нудне життя в старості. Українка Світлана Гасс розвіяла всі міфи про людей похилого віку і навіть потрапила в Книгу рекордів Гіннесса, адже назвати її пенсіонеркою навіть язик не повернеться. Історією про диво-жінці поділився юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", MONATIK показав свою маленьку гвардію

Також "Знай.uа" писав про те, що Єфросиніна прийшла на вечірку у розкішній сукні