Відома українська співачка, екс-учасниця ВІА Гри Надія Мейхер-Грановська показала пікантне фото, яким не на жарт схвилювала своїх підписників. Про це пише Clutch.

37-річна Мейхер-Грановська опублікувала у своєму профілі в Instagram фото, яким викликала заздрість у всіх своїх підписниць. На ньому артистка одягнена в чорний топ з дуже клубоким декольте і лакований чокер. Спокусливі форми і легкий натяк на БДСМ з боку Надії викликав справжню бурю в мережі.

"Моє життя, мої правила" — написала у підписі артистка.

Підписники не пройшли повз і буквально засипали екс-учасницю ВІА Гри компліментами.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

"Є таке слово "отрута", в хорошому сенсі це фото "отрута!", "Надія, ви просто найкраща", "Жінка, незалежна від років, палаюча, сексуальна, викликає заздрість. Я — заздрю", "Ах ці родимки", "Така жіночна красуня", "Дуже гарне фото, просто серце рвеш мені", - пишуть фанати.

Раніше повідомлялося, що колишня солістка "Віа Гри" Надія Мейхер показала своє справжнє обличчя без макіяжу.

Учасника "золотого складу" Надія Мейхер опублікувала фото, на якому з'явилася на суд підписників без макіяжу і фільтрів. На знімку співачка зображена в дуже простому вбранні: шкіряній куртці, трикотажній сорочці кольору хакі і з сірим шарфом навколо шиї.

"Київ. "За бортом" +20. Але проф. звичка, берегти горло, зв'язки.., не дозволяє зняти шарфик.",- підписала знімок Надія.

Шанувальники тут же почали засипати Надію комлиментами та хвалити її за сміливість.

Нагадаємо, дружина Меладзе подякувала йому за зраду з Джанабаєвою.

Раніше Знай.uа повідомляв, Надія Мейхер розповіла про мрію стати балериною, і показала фото своїх успіхів у балеті.

Такою Знай.uа писав, чуттєва Надія Мейхер збуджує мережу в тоненькій сукні без білизни.