Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала у готелі, вирушивши з шоу-туром "Діва" по Німеччині. Так, артистка вибрала для чергового концерту місто Карлсруе, примірявши довгу теплу толстовку з капюшоном, облягаючі білі лосини і масивні чорні кросівки.

"Скоро починаємо! #шоудива #karlsruhe #diva", - лаконічно підписала Лорак. Фолловери ж взялися комментувати побачене: "Не забудьте сукню одягти ,а то останнім часом напевно забуваєте і виходите в купальниках !!", "Яка Ви гарнаа, очей не відірвати. 😚", "Тут років 18🌸🌸🌸Дуже красива😍👏", "Дуже стильно стали одягатися 👌 правильно що відійшли від лялькового образу 👍", "Дуже гарний, насичений і яскравий колір волосся!!!".

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.