Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото з Туреччини, куди вирушила відпочивати на травневі та великодні свята.

Так, на фото, яке з'явилося на сторінці Тодоренко, вона позує на території популярного турецького готелю Spice Hotel & SPA. Для прогулянки з маленьким сином Регіна наділу вільне довге плаття в коричнево-білу смужку, яке повністю приховує фігуру. Також на ній слінг для перенесення малюка, власне з малюком, а також брендова напоясна сумочка. На обличчі телезірки немає макіяжу, а її волосся зібране в розтріпаний пучок ледь не на лобі.

У підписі до фотографії Регіна Тодоренко розповіла про свою відпустку і ненажерливість. "Хтось із вас подумає, що я приїхала на відпочинок просто пожерти. Що поробиш, якщо тут так смачно. Вчора в @spicehotelbelek спробувала фірмову страву від шефа – баклава! Боже, мало не відкусила собі пальці, справжня смакота. Подяка вселенського масштабу. До речі, ніколи не цікавилася, якщо б вам дали золоту карту, в яку країну ви б полетіли відпочивати?", - написала телезірка.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зоряної телеведучої і блогерки. Фанати буквально засипають Регіну компліментами в коментарях, однак є й ті, хто вважає, що вона запустила себе на відпочинку. Багато також почали відповідати на запитання Тодоренко про подорожі з так званою золотою картою з програми "Орел і Решка".

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.