Популярна українська група і улюбленці нового президента України група "Антитіла" зовсім скоро відправляться в стадіонний тур Hello по містах України. Вони довго тримали інтригу і нарешті розповіли про спеціального гостя на своїх концертах.

Відповідна заява з'явилася на офіційних сторінках гурту у соціальних мережах.

Спеціальним гостем на всіх концертах туру Hello стане учасник "Євробачення" від України MELOVIN.

"Чому MELOVIN? Тому що він самостійний, яскравий і, безсумнівно, талановитий артист зі своїм характером в музиці і в стилі. У нас багато спільного. Тому не запізнюйтесь на стадіони, і почуйте цього непересічного артиста наживо", - розповів Тарас Тополя.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зірковий гість на концертах популярної групи також прокоментував дану новину.

"Пропозицію групи "Антитіла" про співпрацю було несподіваним для мене, але я, недовго думаючи, погодився. Заочно я давно знайомий з Тарасом, стежив за його творчістю колективу і радів їхнім досягненням. У хлопців дуже чесна музика, це підкуповує. Багато разів чув схвальні висловлювання на мою адресу, він відчутно підтримував мене, коли я представляв Україну на "Євробаченні". Чого я чекаю від туру? Чекаю, що як можна більше музикантів у нашій країні об'єднаються і будуть допомагати один одному, ми з "Антитілами" зробимо це, вийшовши на одну сцену", – зазначив MELOVIN.

Українська група "Антитіла" написала саундтрек для нового фільму "Я, ти, він, вона" і це стало першим співпрацею музикантів зі студією "Квартал 95" і майбутнім президентом України Володимиром Зеленським. Це стало досить символічною подією, адже фільм став десятою повнометражною картиною студії, а група в цьому році відзначила свій 10-річний ювілей. Крім того, пісня Lego увійшла в новий альбом Hello, з туром якого вони відправляються по містах України.

Нагадаємо, стало відомо, чим займеться соліст легендарних "Антитіла".

Як повідомляв Знай. ua, фаворит Зеленського кинув виклик Притулі.

Знай. ua писав, що улюбленець Зеленського розповів про передвиборчому турі.