Відома українська співачка Камалія показала своїх близнят Арабеллу і Мірабелла, які захопили мережу своєю красою. Передає Clutch.

Дружина українського бізнесмена пакистанського походження Мохаммада Захура Камалія опублікувала на своїй сторінці в Instagram фото 5-річних доньок. Стильні крихітки одразу ж викликали захват у фанатів співачки.

"Як ви думаєте, на скільки Арабелла старша за Мирабеллу?", - запитала Камалія у пості.

Підписники почали навперебій ділиться своїми припущеннями.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Дві години", "2-3 хвилини", "Десять хвилин", "П'ять-сім хвилин", "Якщо кесарів, то на пару секунд)), а так на 10-15 хвилин", "Може підступне питання і Мірабелла старша від Арабелли", "Не знаю, хто старше, але дівчинка з косою так на Камалію схожа!", "На годину, думаю", "На 7 хвилин (у нас така різниця). Цікаво, скільки у вас", - пишуть у комменатриях.

Крім того, фанати Камалії буквально засипали близнят Арабеллу і Мірабеллу компліментами.

"Які ви красиві", "Такі милі маленькі янголята", "У вас дуже гарні доньки", "Гарні батьки-гарні дітки!", - відзначили користувачі.

Пізніше співачка сама відповіла на поставлене запитання: "Лікарня вважає, що 10 хвилин, але моя мама стверджує, що 9 хвилин. Так що хто відповів 9 і 10 хвилин, вони мають рацію!"

Нагадаємо, Камалія поділилася милим сімейним кадром з червоної доріжки національної музичної премії "Золота жар-птиця".

Раніше Знай.uа повідомляв, зіркова пара Камалія та Мохаммад Захур запросили журналістів щоб показати будинок, у якому вони живуть усією родиною.

Також Знай.ua писав, популярна українська співачка Камалія приміряла новий спокусливий образ. На знімку Камалія з'явилася у сірому класичному жакеті, надягнутому на голе тіло. Образ "спокусливої вчительки" доповнили окуляри і яскравий макіяж.