Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото з Туреччини, куди вирушила відпочивати на травневі та великодні свята.

Так, на фото, яке з'явилося на сторінці Тодоренко, вона позує на території популярного турецького готелю Spice Hotel & SPA. Для прогулянки на пляж Регіна наділа кокетливий смугастий купальник незвичайного фасону. Треба сказати, що телезірка після пологів не дуже часто показує такі оголені фото, мабуть, ще трохи соромиться. Однак шанувальники в захваті від її фігури, попри те, що дитині менше півроку, а Тодоренко годує її грудьми. Регіна відображена на пляжі в екстравагантній позі з величезним капелюхом в руці. Другою рукою вона ніби поправляє розпатлане вітром волосся.

У підписі до фотографії Регіна Тодоренко написала: "Ще трохи обвисла, але вже прагнуча до успіху мати. Якби ви знали, як рука хотіла відретушувати стегна, як палець здригнувся при вигляді зайвого жиру на боках, ще й до всього добив останній пост з ідеальною фігурою @annasedokova. Але слова чоловіка "я люблю тебе будь-яку" зупинили мої пустотливі рученята. Нехай у кожного з нас буде людина, яка має до нас найпрекрасніші у світі емоції, найдобріше у світі почуття – безумовну любов", - зворушливо написала телеведуча.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зоряної телеведучої і блогерки. Фанати буквально засипають Регіну компліментами в коментарях, однак є й ті, хто вважає, що вона все ж зафотошопила фото.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.