Відома українська співачка Ірина Білик часто постить новенькі знімки в соціальних мережах. На своїй сторінці в Instagram вона публікує анонси концертів, фото зі звичайного життя і кадри з фотосесій. Нещодавно зірка показала неймовірні знімки, на яких постала перед шанувальниками в яскравому та епатажному образі.

Відповідні фотографії Білик опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передає "Clutch".

Несподівано для фанатів співачка кардинально змінила колір волосся. Так, раніше протягом багатьох місяців Ірина носила світле пасмо, а на нових кадрах постала з яскраво-рудим кольором. Зазначимо, що раніше співачка вже приміряла такий образ і він добре запам'ятався фанатам.

"А ви змогли б віддати своє життя за кохану людину?" написала Білик під фотографією

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Дописникам знімок сподобався. В коментарях вони почали активно відповідати на питання Ірини Білик.

«Кохана людина… Він Не дав мені Життя, щоб я його віддала за нього… за дитину віддам не роздумуючи!», «Тільки за своїх дітей», «Ні! Ніколи! Ось за дитину, батьків не замислюючись віддаси все на Світі…», «Суперечливе питання, багато хто скаже, що змогла б. Але ніхто не знає насправді, як би він вчинив». пишуть в коментарях

Нагадаємо, відома українська співачка Ірина Білик показала 3-річного сина Тарбиза, якого народила від сурогатної матері. Співачка вирішила похвалитися сімейною ідилією з сином і чоловіком Асланом Ахмадовим.

Артистка виклала в Instagram кадр, на якому ніжно обіймає Тарбиза, і цілує його в маківку. Як зазначили підписники, син Білик з кожним роком все більше схожий на тата.

"Ірино, у Вас дуже гарні батьки Ваших синів і відповідно діти дуже гарні вийшли. Ви спеціально народжували від таких красенів або доля", — пишуть у коментарях під фото.

Раніше Знай.uа повідомляв, Ірина Білик показала свого малюка на червоній доріжці.

Також Знай.uа писав, 48-річна Білик вбралася сексапільною офіціанткою з 90-х і виконала оду кохання до одруженого чоловіка під назвою "Льоня, Леонід".