У понеділок, 6 травня, вийшла четверта серії фінального сезону серіалу "Гра престолів". Однак фанати не встигли зрадіти новій серії, як відразу помітили великий кіноляп.

Так, в одному з епізодів магічним чином опинився стаканчик з відомої мережі кафе швидкого обслуговування американської компанії Starbucks. Варто відзначити, що шанувальники серіалу помітили цей ляп приблизно на п'ятнадцятій хвилині серії. В кадрі склянка то з'являється, то зникає біля головної героїні Дейенеріс Таргаріен.

Більш того, юзери вже почали активно жартувати про всілякі титули Дейенеріс і нагадали, що восьмий сезон перебував у виробництві два роки, проте творці незважаючи на цей факт все одно не помітили помилку.

Як відомо, прем'єра першого епізоду восьмого сезону Гри престолів відбулася 14 квітня. На продовження фанати серіалу, створеного за мотивами книг "Пісня Льоду і Полум'я" Джорджа Р. Р. Мартіна, чекали близько двох років.

Раніше ми писали про те, що всесвітньо відома актриса Емілія Кларк, що прославилася роллю Дейнерис Таргаріен в "Грі престолів", розповіла, на який фінал варто чекати фанатам легендарного серіалу.

Мати Драконів розкрила деякі таємниці під час шоу Джиммі Кіммела. За її словами, п'ята серія останнього сезону фантастичної саги вразить прихильників навіть більше, ніж третя. Емілія Кларк зазначила, що те, що відбувається в ній, крім як "повним божевіллям", назвати не можна.

Нагадаємо, американський письменник-фантаст, автор знаменитого циклу "Пісня Льоду і Полум'я", за мотивами якого знятий популярний серіал "Гра престолів", Джордж Мартін підтвердив у своєму блозі, що НВО працює над трьома спін-оффами легендарної саги.

Як повідомляв портал Знай.uа, Емілія Кларк розповіла, як це - зніматися в інтимних сценах з Кітом Харінгтоном, який зіграв одного з головних героїв – Джона Сноу.

Також портал Знай.uа писав, що актриса, яка відома своєю роллю Санси Старк — Софі Тернер у таємниці від публіки вийшла заміж. Обранцем Софі виявився 29-річний американський співак, музикант і актор Джо Джонанс.