Катерина Кухар – відома українська прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка, Народна артистка України, суддя шоу "Танці з зірками", актриса і просто неймовірно чарівна жінка. Катя активний користувач Instagram, де часто ділиться з шанувальниками фотографіями та новинами свого творчого життя.

Так і цього разу Катерина Кухар поділилася з шанувальниками своїми враженнями від відпочинку в Греції. На своїй сторінці у соцмережі балерина опублікувала миле фото на тлі заходу сонця, на якому позує в затишному темно-зеленому халаті. Катя відображена на веранді готелю у неймовірно красивому місці біля води. Її волосся розпущене і розвівається від вітерця, а на обличчі немає макіяжу. Дуже символічно виглядає поза Кухар – вона стоїть у балетній позиції, але замість пуантів у Каті готельні тапочки. У підписі до цього милого фото танцівниця подякувала готель за відпочинок.

"Спасибі готелю @abatonisland і @chance_private_club за привітний і теплий прийом, за бездоганне ненав'язливе обслуговування 24 години на добу, вишколений персонал. Це був не тільки luxury відпочинок, але і незабутній гастрономічний тур. Всі ресторани готельного комплексу запросто могли б претендувати на зірки Мішлен. Вишуканість інтер'єру і приємний аромат, що супроводжує тебе абсолютно скрізь (що для мене дуже важливо). З погодою нам звичайно не дуже пощастило. Було дуже вітряно і прохолодно, але... я вперто боролася з вітром подумки розганяючи хмари, намагаючись отримати хоч трохи вітаміну D! Оскільки готель новий і тільки відкрилася, і ми потрапили в період міжсезоння в готелі практично не було, що не могло не радувати і створювалося враження, що «навколо тебе весь світ кружить!»", - написала балерина.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою у бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.