Народна артистка України, співачка і суддя Танців з зірками Катерина Кухар розповіла про те, як їй вдається підтримувати таку ідеальну фізичну форму. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Головне, що робить Катерина вже протягом багатьох років - починає день зі склянки чистої води. Після цього прима харчувається смачною, корисною і збалансованою їжею.

Сніданок балерини

Гілочка винограду, сир, цільнозерновий хліб з горіхами і сухофруктами - це один з варіантів сніданку відомої балерини. При цьому Кухар вважає, що ранковий прийом їжі повинен бути обов'язковим, адже саме він повинен запустити всі процеси в організмі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Харчування в дорозі

Під час перельоту Катерина Кухар може не тільки виспатися, але і порадувати себе чим-небудь смачненьким, наприклад, легким десертом. Кухар може собі це дозволити, адже в її житті присутнє постійне фізичне навантаження.

Переваги гурмана

Подорожуючи по різних країнах Катерина Кухар дегустує страви кухонь світу. У Франції вона полюбила їсти равлики. Зі східних країн привезла любов до дивних азиантких страв. У Мексиці прима-балерина покуштувала чорної ікри. За смаком помилкова ікра нагадує топлене молоко, а на вигляд — кедрові горішки. При цьому Катя чітко знає свою міру, тому ніколи не переїдає, навіть якщо перед нею екзотичне блюдо.

Вечеря повинен бути смачним

Вдома Катерина любить вечеряти морепродуктами. В ресторані вона може скуштувати келих вина разом з ніжним стейком і салатом.

Нагадаємо, новий ефір танцювального шоу порадує глядачів не тільки номерами українських знаменитостей, але і виступом популярного артиста.

Раніше Знай.ua повідомляв, скандально відома українська співачка Оля Полякова шокувала фанатів подробицями свого, здавалося б, безхмарним сімейного життя.

Також Знай.ua писав, популярна українська співачка Оля Полякова нещодавно опублікувала відеозвернення до судді телешоу "Танці з зірками" Катерині Кухар, в якому вибачилася за нетактовно жарт в адресу балерини.